Zo kies jij de ideale kinderwagen voor jouw baby

Heb je moeite met de ingewikkelde wereld van kinderwagens en wandelwagens? Geloof ons, je bent niet de enige! Met de enorme keuze aan opties die er voor nieuwe ouders zijn, kan het voelen alsof elke beslissing die je neemt de verkeerde kan blijken te zijn. Met een enorm scala aan verschillende modellen en varianten zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom gaan wij vandaag kijken naar waar je op moet letten bij het aanschaffen van een kinderwagen.

Welk type kinderwagen heb ik nodig voor een pasgeborene?

Pasgeboren baby’s moeten in een liggende positie gedragen worden tot ze tussen de 3-6 maanden oud zijn. De beste kinderwagen voor jouw baby moet dus plat kunnen! Dit bevordert namelijk een gezonde zuurstoftoevoer, een goede gezondheid van de ademhaling en bloedsomloop en helpt hun zich ontwikkelende ruggengraat te beschermen. De meeste kinderwagens worden geleverd met een reiswieg om je baby in deze positie te laten rusten. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel een liggende positie ideaal is voor je baby in de pasgeboren stadia, zodra hij in staat is om zich om te rollen, rechtop te zitten of te kruipen, het gevaarlijk voor hem kan worden om in een reiswieg of liggende positie te blijven, dus dit kan een aanwijzing zijn dat hij toe is aan de volgende fase van de kinderwagen.

Bestaat er een perfecte wandelwagen?

Laten we beginnen met te zeggen dat er niet zoiets bestaat als een perfecte kinderwagen die alles heeft. Veel ouders zoeken een wandelwagen die wielen heeft voor alle soorten terrein, een verstelbaar en omkeerbaar zitje, een grote zonnekap, een verstelbare voetensteun, een grote mand onder het zitje, gemakkelijk met één hand in te klappen is, ongeveer 16 pond weegt en natuurlijk voor een enorm lage prijs. Wij helpen je uit de droom: deze bestaat niet.

Waar moet je op letten voor je een kinderwagen koopt

Vraag of het model kinderwagen waarin je geïnteresseerd bent zowel achterwaarts gerichte zitmogelijkheden biedt voor de eerste paar maanden, als voorwaarts gerichte zitmogelijkheden voor als je kind ouder is. Als je wilt dat de kinderwagen de eerste 12 maanden meegaat en tot ze ouder zijn, controleer dan of het zitje lig-, slaap- en zitstanden biedt.

Zit er garantie op de kinderwagen, en dekt die de slijtage van de stof of de vervanging van versleten of lekke wielen? Vraag of de kinderwagen regelmatig onderhouden moet worden en informeer naar de beschikbaarheid van reserve-onderdelen zoals wielen. Als je van plan bent meer kinderen te krijgen, biedt de kinderwagen waarin je geïnteresseerd bent dan de mogelijkheid een extra zitje toe te voegen om er een dubbele kinderwagen van te maken? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen.

PrijsKenner
Logo
Enable registration in settings - general