Little Dutch Review: Nederlandse glorie? (september 2022)

Little Dutch heeft leuke collecties voor elke baby- of kinderkamer. Je kunt met deze ontwerpen ontspannen of vrolijk zijn, en de collecties zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Alle producten zijn met zorg en aandacht gemaakt, van katoen van hoge kwaliteit dat op een speciale manier gemaakt wordt. Het katoen voelt heel zacht en comfortabel aan op je huid.Er zijn veel verschillende Little Dutch producten die je kunt kopen en in de kamer van je kind kunt gebruiken. Je kunt de kamer versieren met een lamp of een lade, bijvoorbeeld. Of je kunt een paar van de leuke speeltjes kopen om cadeau te geven bij een babyborrel. De firma is beroemd om zijn kleurrijk, vrolijk speelgoed dat in elke kamer goed staat. Je kunt bijvoorbeeld een schattig aapje kopen dat mooi staat aan de muur of in de speelgoedkist van je kind.

Elk Little Dutch product moet een verbazende vormgeving hebben en er in veel verschillende kamers goed uitzien. Daarom proberen ze producten te ontwerpen voor alle soorten kamers. De ontwerpen zijn kleurrijk en leuk, maar tegelijk ook rustig en modern. Alle producten worden op een speciale manier gemaakt, waardoor ze heel duurzaam zijn en lang meegaan. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je kind zijn nieuwe speelgoed kapot maakt!

Ook de materialen die ze voor elk product gebruiken zijn belangrijk. Zo is al het katoen gemaakt met GOTS certificering (Global Organic Textile Standard). Dit betekent dat het katoen op een heel goede manier gemaakt is, zonder pesticiden of andere schadelijke dingen. Het betekent ook dat ze milieuvriendelijk zijn en minder afval produceren bij het maken van producten met dit katoen. De GOTS certificering is een internationale norm voor de produktie van biologisch textiel.

Elk product van Little Dutch kan in veel verschillende kamers en settings gebruikt worden, van thuis tot op school en nog veel meer! Er zijn gewoon zo veel leuke mogelijkheden als het gaat om de geweldige ontwerpen van deze firma. Als je een paar decorstukken wilt hebben die perfect in de kamer van je kind passen, moet je eens kijken wat ze te bieden hebben!

Little Dutch Speelgoed

Naast knuffels maakt Little Dutch ook speelgoed. Dit speelgoed bestaat uit een groot scala aan verschillende dingen. Zo verkopen ze bijvoorbeeld little dutch telramen, little dutch stapelblokken, en bijvoorbeeld Little Dutch legpuzzels. Wees dus gerust, je kan uit een hoop verschillende soorten kiezen. Deze zijn te koop bij bijvoorbeeld bol.com of op hun eigen webshop.

Little Dutch Legpuzzels Dieren - 6 Puzzels
15,90
BUY NOW
Bolcom bol.com
Little Dutch Regenboog telraam pink
16,95
BUY NOW
Bolcom bol.com
Little Dutch Kartonnen Stapelblokken Dierentuin
16,99
BUY NOW
Bolcom bol.com
Laatste update was op: augustus 23, 2022 1:51 am

Little Dutch Poppenhuis

Een van de bekendere producten van het merk is een groot poppenhuis. Met dit poppenhuis is je kind ervan verzekerd om een lange tijd erg veel plezier te maken. Dit is dus een ideaal cadeau!

Little Dutch Houten Poppenhuis

85,99 109,00 Op Voorraad
Bolcom bol.com
Laatste update was op: augustus 23, 2022 1:51 am

Geschikt voor poppenhuispop | Little Dutch

Little Dutch Trein

Voor de jongens is er ook de little dutch trein. Deze speelgoedtrein is uitbreidbaar en perfect voor de jongens onder ons. Hij geeft gegarandeerd uren speelplezier, en zorgt voor

Little Dutch Houten Trein Met Blokken - Rood/Okergeel
24,91
BUY NOW
Bolcom bol.com
Little Dutch Speelgoed Houten Trein Met Blokken - Roze
28,99
BUY NOW
Bolcom bol.com
Little Dutch Speelgoed Houten Trein Met Blokken - Blauw
32,50
BUY NOW
Bolcom bol.com
Laatste update was op: augustus 23, 2022 1:51 am
PrijsKenner
Logo
Enable registration in settings - general