Dyson Ventilator AM07 Review & Aanbiedingen (2021)

Vandaag een review over de design ventilator van Dyson: de AM07. Te verkrijgen in het zilver en grijs!
9/10 (Expert Score)
Product is rated as #1 in category Ventilatoren
9Expert Score
Fantastisch!

Onze experts beoordelen de Dyson Ventilator met een dikke 9. Wil je meer weten over dit product? Lees dan snel verder

Pluspunten
  • Erg gemakkelijk schoon te maken
  • Super veilig voor kinderen
  • Mooi Design
  • Super krachtig
Minpunten
  • Prijzig
  • Op de hardste stand kan hij wat geluid maken

Kon je niet de juiste prijs vinden? Stel hieronder een prijs alarm in

Stel Notificatie voor Product in: Cool AM07 ventilator - €349,00

Hier is onze Dyson ventilator review: hij is niet zo efficiënt als andere modellen op de markt, maar zijn status van ‘modern buitenwijk-icoon’ weegt daar tegenop. Zoals alle producten van Dyson, is dit een product voor de premium kenners. Zo reviewden we eerder al de Dyson Airwrap en de Dyson V15 Absolute.

Hij is dan wel al een tijdje op de markt, maar de opkomst van hevige maartwarmte heeft ons verleid tot het schrijven van een koopessay over de prachtige Dyson Cool AM07 torenventilator en waarom je zou moeten overwegen er een aan te schaffen.

De Dyson Cool AM07 is in elke kleur verkrijgbaar (zolang hij maar wit is met zilveren details) en is zeker de meest stijlvolle ventilator en onopvallend in het koninkrijk van koelte. Hij doet ook goed werk met het verplaatsen van een briesje. Wat mijn nagelbijtende Dyson vs Meacofan Air Circulator betreft, uiteindelijk moet ik de Meacofan (plaats)krediet geven omdat hij een betere koeler is. Maar dit betekent niet dat hij even geweldig is als het gaat om er cool uit te zien, en die kwaliteit zou ik nooit onderschatten – geloof me!

Ontwerp

Dyson AM07 Ontwerp


Het merk Dyson mag dan controversieel zijn (en dit is zeker niet het moment om over politiek te praten), maar zijn producten zijn ontegenzeggelijk luxueus. De Cool AM07 is compact en onopvallend, wat betekent dat hij in de hoek van elke kamer zal zitten en niet zal opvallen.

Toen ik de nieuwe Dyson AM07 zag, was hij anders dan andere ventilatoren. In tegenstelling tot typische exemplaren met een breed oppervlak met daarin zichtbare ventilatorbladen die met hoge snelheden bewegen, is er geen enkel blad te zien.In feite is het gewoon een hol portaal waar je je hand in kunt steken zonder dat hij bij de pols wordt doorgesneden. De kooi die de ventilatorbladen beschermt is fenomenaal! Hij is perfect voor kinderen, want die grijpen zich graag vast aan alles wat hun vingertjes te pakken kunnen krijgen, en de nagels van kleintjes zijn zo scherp – dat betekent dat iemand ernstig gewond kan raken voor je het weet.

Dat kan met de Dyson AM07 gewoon niet gebeuren, want het gevaarlijke deel dat al het snelle draaien doet zit in het voetstukgedeelte begraven, ver weg van gevaar. Dyson noemt zijn systeem ‘Air Multiplier technologie’ en er wordt gezegd dat het ‘de omringende lucht versterkt, waardoor een ononderbroken stroom vloeiende lucht ontstaat. In een heel kleine notendop maakt het systeem gebruik van de natuurkundige wetten van inducement en entrainment om een constant briesje te creëren dat je niet met een inconsistente luchtstoot overvalt zoals de meeste standaard ventilatoren doen.

Dyson heeft onlangs zijn nieuwste model op de markt gebracht, de Dyson AM07. Een van de grootste nadelen van een ventilator zonder bladen is dat hij moeilijk grondig schoon te maken kan zijn, maar dit apparaat is een koud kunstje met hoe gemakkelijk hij na gebruik schoon te maken is.

Kenmerken

Dyson AM07 Kenmerken


Om te beginnen wordt de Dyson AM07 geleverd met een afstandsbediening die bovenop de gebogen behuizing zit. Pas op dat je deze afstandsbediening niet verliest, want hij bedient drie functies: oscilleren (naar links of rechts draaien), aanzetten en snelheden instellen. Zorg dat je hand goed weg is van de plaats waar je de knoppen gaat indrukken, om te voorkomen dat je per ongeluk een van deze functies activeert voor je het wenst als je het toestel in een ander deel van het huis ronddraagt.

“Niet veel” staat er twee keer in deze alinea, maar er zijn verschillende slimme functies die de AM07 Fan biedt. Zo zijn er tien ventilatorsnelheden, variërend van een bijna onmerkbaar licht briesje tot een robuuste mini-storm en twintig graden zijwaartse oscillatie. Er is geen verticale oscillatie, hoewel de hoge behuizing ongeveer 20 graden achterover op de sokkel kan worden gekanteld, zodat je verlichting van deze briesjes kunt krijgen terwijl je er vrij dicht bij staat.

De enige andere hoofdfunctie van deze Dyson AM07 ventilator is een slaaptimerfunctie die geprogrammeerd kan worden om uit te schakelen op verschillende vooraf ingestelde intervallen, van 15 minuten tot negen uur.

Wat de oscillatiekwaliteit betreft, zou ik adviseren in plaats daarvan voor een andere ventilator te kiezen, zoals de MeacoFan 1056 sokkel- of bureaubladversie. Ja, hij ziet er niet zo gaaf uit-voor de esthetische waarde-maar het is nog steeds een goede en esthetisch aantrekkelijke ventilator, plus hij is ook kleiner en goedkoper!

Kenmerken

Dyson AM07 Ventilator Prestaties


Als je er eenmaal aan gewend bent, is de Dyson AM07 ventilator geweldig. Ik voel echter niet helemaal dezelfde sensaties als ik de ventilatorsnelheid opvoer en de toonhoogte aanpas. Het is nog steeds niet zo waarneembaar als bij sommige standaard ventilatoren, maar het heeft iets rustgevends om door een orkaan gestampt te worden – zelfs op broeierige dagen

Conclusie

Dyson Cool AM07 Conclusie


Al met al is de nieuwe Dyson AM07 ventilator een geweldige aanwinst. Hij is strak en onopvallend met een reeks handige functies zoals een afstandsbediening om het vermogen met je vingertoppen te regelen.

Als je een ventilator wilt die koele lucht laat circuleren en er tegelijk chic uitziet op elke tafel of aanrecht- dan raad ik je deze aan!

Mijn laatste gedachten: De Dyson AM07 Ventilator zijn elegant, maar presteren slechts voldoende als het gaat om de oscillatiekwaliteit en om verlichting te bieden voor warme dagen in huis. Als ik echt kieskeurig zou zijn, zou ik ook kunnen zeggen dat sommige Amazon-recensenten hebben gezegd dat er geen merkbaar verschil is tussen hoge en lage standen – iets wat de moeite waard is om uit te proberen als je gevoelig bent voor geluidsniveaus.

Aanbieding

Dyson Ventilator Aanbieding

Dyson Ventilator AM07 Review & Aanbiedingen (2021)
Dyson Ventilator AM07 Review & Aanbiedingen (2021)
€349,00
PrijsKenner
Logo
Enable registration in settings - general