Dyson V15 Detect Absolute Review: Is het de investering waard?

De koning van de stofzuigers is hier: de Dyson V15 Detect Absolute!
10/10 (Expert Score)
Product is rated as #1 in category Stofzuigers

Dyson V15 Detect Absolute

10Expert Score
Fantastisch!

Onze experts beoordelen de Dyson V15 Absolute met een dikke 10. Dit is echt de koning onder de stofzuigers.

Pluspunten
  • Vernieuwde laser technologie
  • Goede verhouding batterij en vermogen
  • Veel accessoires meegeleverd
  • Super krachtig
Minpunten
  • Prijzig
  • Niet super licht

Dyson’s snoerloze steelstofzuigers hebben tegenwoordig geen introductie meer nodig. De Dyson V15 Detect Absolute is de nieuwste generatie stofzuiger en, zoals je mag verwachten is hij krachtiger en heeft hij meer functies dan elk ander model dat Dyson tot nu toe heeft gelanceerd. Er is niets nieuws aan de vorm en grootte van de V15. Echter is er een groot scala aan extra functies en technologien beschikbaar. Deze gaan we je allemaal uitleggen natuurlijk.

Er is ook een laser gemonteerd op de gemotoriseerde kop voor harde vloeren, die zelfs de kleinste stofdeeltjes oplicht zodat je kan zien hoe schoon, of vuil, je vloer nog is. Tenslotte telt de V15 nu de deeltjes die hij opvangt, zodat u in de gaten kunt houden hoeveel stof en vuil hij opneemt.

Wat is het?

Wat is de Dyson V15 Detect Absolute?

De Dyson V15 Absolute is een snoerloze stofzuiger. Hij heeft een krachtige zuigkracht en kan op alle soorten oppervlakken schoonmaken. Hij verwijdert ook allergenen uit je huis met het luchtfiltersysteem, dat 99% van de stofdeeltjes zo klein als 0,35 micron uitfiltert!

Dit model is ontworpen voor mensen die aan allergieën of astma lijden en hun stofzuigers willen kunnen gebruiken zonder dat ze bang hoeven te zijn dat ze er ziek van worden. De hulpstukken zijn ook geweldig, want je hebt nooit meer een ander soort stofzuiger nodig!

Op het eerste gezicht lijkt het gewoon een gewone stofzuiger, maar toen ik hem begon te gebruiken was ik verbaasd over hoeveel spul er uit kwam, zelfs na het stofzuigen van mijn vloeren

Hoe werkt het?

Hoe werkt de Dyson V15?

De Dyson V15 kan aan de muur worden opgehangen. Dit is voor mij een geweldige ruimtebespaarder. Hij heeft een krachtige zuigkracht en kan op alle soorten oppervlakken schoonmaken, waardoor ik geen andere stofzuigers rond het huis hoef te hebben

De V15 verwijdert ook allergenen uit je huis met het luchtfiltersysteem, dat 99% van de stofdeeltjes zo klein als 0,35 micron uitfiltert! Dit model is ontworpen voor mensen die aan allergieën of astma lijden en hun stofzuigers willen kunnen gebruiken zonder bang te hoeven zijn dat ze er ziek van worden

Hij wordt geleverd met verschillende opzetstukken, zodat je nooit meer een ander soort stofzuiger nodig hebt. Je krijgt een bekledingshulpstuk en een ronde borstelstaf als je meubels of gordijnen schoonmaakt – dat is perfect want die plaatsen zijn

Voor €50 meer heb je namelijk de V11 Outsize, die een groter stofopvangreservoir en een bredere reinigingskop heeft dan de V15. Als je een groot huis hebt en veel vloeren moet schoonmaken is de V11 Outsize waarschijnlijk een verstandigere keuze. Echter mist deze wel de technologie van de V15, denk hier dus goed over na.

Conclusie

Onze conclusie over de Dyson V15 Absolute

Mijn conclusie over de Dyson V15 is dat het inderdaad de beste stofzuiger op de markt is op dit moment. Hij is de prijs waard omdat hij je levenskwaliteit echt verhoogt. Hij is wel duurder, maar als je net als ik niet tegen een vies huis kunt, dan is deze stofzuiger perfect voor jou!

Voor het eerst is de V15 niet de duurste stofzuiger in de range

Dyson V15 Detect Absolute Review: Is het de investering waard?
Dyson V15 Detect Absolute Review: Is het de investering waard?
€49,98
PrijsKenner
Logo
Enable registration in settings - general