Dyson Stijltang Corrale: Review & Aanbiedingen (september 2022)

Dyson heeft een snoerloze stijltang uitgebracht, genaamd de Dyson Corrale, maar nog beter is dat hij salonwaardige resultaten kan geven en dat hij veel minder schadelijk is voor je haar! Twee van onze beautyreviewers hebben een proef gedaan om te zien hoe goed hij het deed voor mensen met van nature krullend haar, en het resultaat was geweldig!
10/10 (Expert Score)
Product is rated as #2 in category Haarstyling
10Expert Score
Fantastisch!

Onze experts beoordelen de Dyson Corrale Stijltang met een dikke 10 voor de gebruikers die van kwaliteit houden. Voor minder geld heb je ook een stijltang die zijn werk doet, maar niemand doet het zoals Dyson!

Pluspunten
  • Minder hitte nodig
  • 50% minder haarschade
  • Draadloos te gebruiken
  • 2 jaar garantie
Minpunten
  • Prijzig

Dyson heeft het weer voor elkaar met een nieuw product! Ze zijn beroemd om hun fantasierijke stylingtools (Zoals de Dyson Airwrap of de Dyson Supersonic). Nu hebben ze de Corrale uitgebracht, een stijltang die ongekend is in zijn technologische en creatieve vernieuwingen. De Corrale mag dan wel prijzig zijn, maar twee beauty schrijfsters met natuurlijk krullend haar namen de proef op de som en waren onder de indruk van wat ze vonden.

Inleiding

Dyson Stijltang Review

De meesten van ons willen niet stoppen met het gebruik van haarstyling, ondanks de schade die hitte veroorzaakt, dus proberen we het kwaad ongedaan te maken als het al gedaan is. Dyson nam meer dan zeven jaar en $32 miljoen voor onderzoek en ontwikkeling in hun Corrale stijltang, die al deze problemen eindelijk oplost.

Het belangrijkste kenmerk van de Dyson Corrale stijltang zijn de buigplaten van een mangaan-koperlegering, die helpen bij een efficiënte werking bij lagere warmteniveaus. Volgens Dyson global styling ambassadrice Jawara resulteren die platen in minder waarneembare hitteschade waar traditionele stijltangen last van hebben als er een doodse greep wordt toegepast. Hier zie je precies hoe dit werkt: Traditionele stijltangen vertrouwen op stevige platen en een hoge hittegraad om je haar steil te maken (een doodsgreep toepassen leidt er vaak toe dat sommige lokken er niet zo perfect uitkomen). Als je bij dit soort stijltangen druk uitoefent of een doodsgreep gebruikt, spreidt je haar zich uit langs deze stevige platen, waardoor sommige strengen er vrij goed uitkomen, terwijl andere er nog onhandig uit komen. De buigzame platen van Dyson zijn minder schadelijk. Lagere hitte plus meer controle (te vinden op de Dyson Corrale) betekent dat er minder tijd nodig is om een haarstrijkbeurt met deze machines te doen.

Werking

Hoe werkt de Dyson Corrale Stijltang

Toen ik hem voor het eerst uitprobeerde, waren er een paar kenmerken die me opvielen. Hij is snoerloos, wat het gemakkelijker maakt om bij die moeilijk bereikbare wortels te komen zonder al je schoonheidsproducten op de wastafel om te stoten. Hij is ook binnen enkele seconden opgewarmd. Ik stel de temperatuur in en plaats hem in het oplaaddock nadat ik maar één stap van mijn toonbank ben verwijderd als hij piept om me te laten weten dat hij klaar is voor gebruik! Eenvoudig maar geniaal!

Ik probeerde de Dyson Corrale uit op een strook van mijn haar in de nek. Na één keer passeren was ik geschokt over hoe pluizig het verdwenen was! Ik gebruikte hem daarna voor een andere strook, waarbij ik het haar minder stevig vastpakte en de hitte verhoogde tot 365 graden. Niet alleen gleed de Dyson soepel over mijn haar, maar bij het aanbrengen was er geen getrek of getrek en er was ook geen rook die ik gewend ben van steilproducten die me om de minuut of zo verstikken.

Ik moet ook vermelden dat ik meestal de “kammenjacht” methode gebruik, waarbij je een fijntandige kam voor de stijltang plaatst om ervoor te zorgen dat elke streng van wortel tot punt recht is. Maar na pas kwart weg door mijn eerste hoofdhelft, begon ik toch weer deze methode te gebruiken. Maar het is echt moeilijk te zeggen of ik dat alleen kan toeschrijven aan het feit dat ik onlangs mijn haar vijf centimeter heb laten knippen en mijn stompe uiteinden heb afgeknipt, of dat het meer is omdat ze een beetje hulp nodig hebben om zo ver te gaan als ze toch al willen gaan.

Voordelen

Voordelen van de Dyson Stijltang

De Dyson Stijltang heeft vele voordelen. Zo gebruikt hij minder stroom door de lagere gebruikte temperaturen, en een bijkomend voordeel is de inbegrepen accu waardoor je hem zonder snoer kan gebruiken. Hierdoor kan je gemakkelijk manoeuvreren waar je maar wil.

Verder is de kwaliteit van de stijltang echt heel erg goed. Zo is dit ook een investering die je voor een lang termijn doet.

Prijs

Dyson Stijltang Prijs

De kosten van de Dyson Corrale zijn vrij hoog in vergelijking met andere stijltangen. Het kost iets meer dan €400 euro en is bedoeld voor mensen die hun ochtendroutine sneller willen laten verlopen.

Waar te koop

Dyson Stijltang Aanbiedingen

Dyson Stijltang Corrale: Review & Aanbiedingen (september 2022)
Dyson Stijltang Corrale: Review & Aanbiedingen (september 2022)
€349,00
PrijsKenner
Logo
Enable registration in settings - general