Dyson Fohn Supersonic aankoopgids (2021)

Vandaag een review over de design fohn van Dyson. Deze fohn is voor de mensen die van luxe en kwaliteit in hun badkamer houden. Wij laten jou weten wat de plus en minpunten van dit product zijn in deze onafhankelijke review.
9/10 (Expert Score)
Product is rated as #1 in category Föhnen
9.4Expert Score
Fantastisch!

Onze experts beoordelen de Dyson Supersonic John met een dikke 9.4. Wil je meer weten over dit product? Lees dan snel verder

Pluspunten
  • Erg krachtig
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Perfect Premium Design
  • Goede kwaliteit
Minpunten
  • Vrij prijzig

Kon je niet de juiste prijs vinden? Stel hieronder een prijs alarm in

Stel Notificatie voor Product in: Dyson Supersonic - €399,00

Ik ben altijd al een fan geweest van Dyson producten en ik was zo enthousiast om de Supersonic haardroger uit te proberen. Deze haardroger is anders dan alle andere op de markt, met zijn 4 verschillende vermogensstanden (laag, middelhoog, hoog), 3 opzetstukken om te stylen (diffuser, concentrator en mondstuk) en 3 snelheden om je haar te drogen. Het is echt vernieuwend! 

Het eerste wat me opviel aan dit product is dat het een slanke vormgeving heeft. De supersonic haardroger past perfect in mijn hand en voelt heerlijk aan als ik hem tegen mijn hoofd houd om mijn haar te stylen. Dit is onze nieuwste review in de Dyson reeks. Zo reviewden we eerder al de Dyson Airwrap, de Dyson V15 Absolute en de Dyson AM07.

Ontwerp

Dyson Supersonic Ontwerp

De styling hulpstukken werken goed. Ik probeerde de diffuser die perfect is om mooi volume in je haar te creëren, en de concentrator die helpt om één sectie tegelijk van het haar te drogen zonder klitten of pluizigheid. Het opzetstuk met mondstuk was mijn favoriet omdat je er zo gemakkelijk beachy waves mee kunt creëren!

Ik ben eigenlijk niet iemand die normaal gesproken elke dag uren aan zijn haar besteedt, maar deze haardroger zorgt ervoor dat ik vaker wil stylen. Hij droogt mijn dikke krullende lokken binnen enkele minuten en laat ze zacht aanvoelen in plaats van knapperig – zoals na gebruik van een andere soort föhn. 

Kenmerken

Dyson John Supersonic Kenmerken

De dyson supersonic heeft veel functies, zoals de gemakkelijk te bedienen knoppen op de handgreep en de cool shot knop die je stijl vergrendelt. Hij wordt ook geleverd met een diffuser, concentrator mondstuk, haarvolume opzetstuk en gladde styling opzetstukken 

De motor in deze haardroger is ongelooflijk- hij is zo krachtig en droogt mijn dikke krullende haar binnen enkele minuten. Het ontwerp van de dyson supersonic zorgt ervoor dat de lucht gemakkelijker kan doorstromen zonder mijn haar te oververhitten of te beschadigen, iets waar ik eerder moeite mee had bij het gebruik van andere producten zoals föhns

Er zijn maar twee dingen die ik aan dit product zou veranderen; het ene is dat ze het ringlet opzetstuk hadden moeten weglaten, tenzij je voor een updo gaat, want het werkt gewoon helemaal niet goed! 

Kenmerken

Dyson Supersonic Prestaties

De haardroger is extreem krachtig. Hij droogt mijn haar echter niet sneller dan een doorsnee haardroger.

Ik vind het er prachtig uitzien en het voelt prettig in de hand, maar ik ben teleurgesteld dat er geen opzetstukken zijn om het haar ermee te stylen of te krullen. Het diffuser hulpstuk is geweldig in het verwijderen van pluis van krullend haar- iets wat andere merken in eerdere producten moeilijk goed kunnen. 

Dit product heeft lovende kritieken gekregen over hoe snel en effectief het dikke krullen droogt zonder ze te beschadigen, iets wat ik ook merkte toen ik de Dyson Supersonic haardroger zelf uitprobeerde. Het ontwerp aan de buitenkant zorgt ervoor dat de lucht gemakkelijker doorstroomt zonder oververhitting en beschermt tegelijkertijd ook tegen beschadiging! 

Conclusie

Dyson Supersonic Fohn Conclusie

Tot besluit moet ik zeggen dat de Dyson Supersonic Haardroger een geweldig product is! Hij is heel licht en gebruiksvriendelijk. Ik vind het ook geweldig hoe hij dikke krullen droogt zonder ze ook maar een beetje te beschadigen, iets waar ik bij eerdere producten moeite mee had. Het prijskaartje is misschien hoger dan bij andere merken, maar als je bereid bent in dit toestel te investeren dan krijg je verbluffende resultaten van een strak uitziend ontwerp boven op al het andere!

Aanbieding

Dyson Ventilator Aanbieding

Dyson Fohn Supersonic aankoopgids (2021)
Dyson Fohn Supersonic aankoopgids (2021)
€399,00

Tags:

PrijsKenner
Logo
Enable registration in settings - general