Dyson Airwrap Review & Aanbiedingen(2021)

Vandaag een review over de meest premium haarstyling tool op de markt. De Dyson Airwrap!
10/10 (Expert Score)
Product is rated as #2 in category Haarstyling
10Expert Score
Fantastisch!

Onze experts beoordelen de Dyson Airwrap met een dikke 10. Deze tool is het neusje van de zalm voor het stylen van je haar.

Pluspunten
  • Veel meegeleverde accessoires
  • Op veel manieren te gebruiken
  • Extreem hoge kwaliteit
  • Super krachtig
Minpunten
  • Prijzig

De Dyson Airwrap is een haardroger die, dankzij zijn innovatieve ontwerp, even krachtig als compact is. Met een dun mondstuk voor gerichte lucht en een gemotoriseerde diffuser voor snelle droogtijden, heeft de Dyson Airwrap sinds zijn release in 2016 hoofden doen omdraaien in de schoonheidsindustrie. Als je een gebruiksvriendelijke haardroger zoekt die het klaarmaken ‘s morgens nog gemakkelijker (en sneller!) maakt, kijk dan niet verder dan naar dit topproduct van Dyson!

Het eerste wat me opviel aan dit slanke zwarte apparaat was hoe licht en draagbaar het aanvoelde. Het ergonomische handvat maakte het snel en gemakkelijk om hem van de badkamer naar de slaapkamer te dragen – het perfecte evenwicht tussen gemak en stijl.

Inleiding

Dyson Airwrap Review

De Dyson Airwrap is een innovatieve haardroger die, dankzij zijn dunne mondstuk voor gerichte lucht en een gemotoriseerde diffuser voor snelle droogtijden, al sinds zijn verschijning hoofden doet omdraaien in de schoonheidsindustrie. Als je de gemakkelijkste manier zoekt om je elke morgen klaar te maken (en wie doet dat niet?!), kijk dan niet verder dan naar dit top-of-the line product van Dyson! Ik heb altijd moeite gehad met mijn dikke, lange haar – het kost me soms wel twee uur om al die hardnekkige knopen uit te blazen voor ik eindelijk klaar ben. Toen ik daarom vorige week de kans kreeg om zelf zo’n slanke zwarte machine uit te testen, greep ik die kans met beide handen aan.

Ik heb het apparaat gekocht omdat ik het gevoel had dat ik elke video op YouTube en TikTok aan het bekijken was en ik wilde zulke mooie golven hebben.
Mijn haar is niet erg lang, mijn styling vaardigheden zijn echt mager, dus ik heb niet eens gewacht op zeer gelijkaardige resultaten. Maar al met al hoopte ik op meer.

Men moet de aanbeveling niet in zijn geheel benaderen, maar kijken hoeveel van de in totaal 11 essays men uiteindelijk zou gebruiken.

De zogenaamde Complete Set bevat al acht van hen. Met uitzondering van de haardrogerbevestiging koop ik alle hulpstukken apart van Dyson.

Laten we de essays eens nader bekijken. Het is veel gemakkelijker om te beslissen of u de Dyson Airwrap in zijn geheel genoeg gebruikt om de initiële investering de moeite waard te maken.

Pre-Styling-droger
Ik ben eigenaar van de Dyson Supersonic haardroger, die al jaren constant in gebruik is. Ik hou van de Supersonic haardroger en zou hem meteen terug kopen als hij ooit kapot zou gaan.
De kleine haardroger past niet helemaal bij de grote haardroger, maar over het algemeen is het een sterke haardroger, die ik ook af en toe gebruik als Emil de Sonic haardroger gebruikt.
Evaluatie: Omdat de luchtstroomopening echter zeer groot is, is een zeer gerichte droging moeilijker. Elke redelijke haardroger voor een tiende van de prijs zal uw haar ook droog krijgen.

Het haar wordt met het drooghulpstuk geblazen, met de volumeborstel gedroogd en met de zachte gladmakende borstel rechtgezet.

Ronde volumeborstel
Ik gebruik deze volumeborstel meestal voor de Dyson Airwrap. Ik gebruik het wanneer ik meer volume wil, wanneer ik de tips wil verdraaien of wanneer ik mijn kapsel wil opfrissen op dag 2 en 3 na het wassen van mijn haar. Ik gebruik de borstel ook als ik droogshampoo heb aangebracht. Met de volumeborstel en de warmte ziet het haar er daarna weer goed uit.
Beoordeling: Elke 08/15 luchtvolumeborstel doet het werk net zo goed, daar heb je geen €500,- apparaat voor nodig.

Zachte gladmakende borstel groot/klein
Het zachte penseel met flexibele haren en roze ronde knoppen is volgens Dyson ontworpen voor een zijdezachte en gladde styling. Ik gebruik het in de grote versie na het föhnen om de haarstructuur glad te strijken zonder verlies van volume. Dat maakt ze echt goed en de haren zijn niet ongemakkelijk. Ik moet echter wel de luchtstroom op de laagste stand zetten, anders vliegt mijn haar alle kanten op.

Evaluatie: Je kunt net zo goed met een goede haardroger en een peddelborstel of met een paar streken van het strijkijzer, maar dan met veel meer schadelijke warmte.

Vaste gladmakende borstel groot/klein
Dyson zegt dat deze borstel voor een gladdere styling zonder frizz is. Persoonlijk vind ik de borstel helemaal niet leuk omdat de haren hard en oncomfortabel zijn. Ik heb het net twee keer gebruikt en heb het nooit meer gebruikt.
Commentaar: Onbuigzaam, oncomfortabel en de zachte gladstrijkende borstel doet het beter op mijn haar.

Luchtwikkelkruller
30mm // 40mm // Lang 30mm en 40mm // Dunne 20mm beschikbaar
Ik ben eigenaar van de 30mm en 40mm opzetstukken die in de set zijn opgenomen in lange en normale uitvoering. Overigens zijn er altijd twee opzetstukken per maat inbegrepen, één voor elke draairichting, zodat het resultaat symmetrisch is.

40mm lange bevestiging, apart verkrijgbaar.

Dyson zegt dat de krullen niet aan droog haar kleven, wat ik kan bevestigen. Na een uur is er niets meer over voor mij.
Zelfs in nat haar is dit nauwelijks mogelijk, althans met mijn haar. De luchtstroom is niet in staat om mijn zware haren aan te trekken. Het haar moet licht vochtig zijn. Helaas heb ik zo’n dik en dicht haar dat ik in ieder geval de wortels moet drogen en ook de lengtes droog worden.
De toepassing voor het perfecte resultaat is daarom niet eenvoudig en ongecompliceerd voor elk haartype.

Uitgebreid gekruld met de 30mm bevestiging volgens de instructies en gefixeerd met veel haarlak. Ongeveer 10 minuten na de styling.

Dus na het drogen van mijn haar in de lengtes maak ik het weer een beetje nat en pas dan kan ik de opzetstukken goed gebruiken. Voor mijn hoofd, als ik echt de 15 seconden warmte wil houden (er is geen timer of pieptoon) plus droogtijd, heb ik ongeveer 30 minuten nodig. Met de Philips-kruller of het strijkijzer ben ik persoonlijk sneller.

Haar alleen zacht gekruld met de 40mm bevestiging.

Het resultaat
Het resultaat houdt niet stand in droog haar. Het werkt ook niet in nat haar, want mijn haar droogt niet uit (dat heb ik een keer geprobeerd en het kostte me bijna twee uur om mijn haar droog te krijgen – nooit meer).
Als alle omstandigheden goed zijn, zullen de krullen een dag lang meegaan. De volgende ochtend is er niets meer te zien, behalve een beetje meer volume. Ik was zo ongelooflijk teleurgesteld over de prijs.

Het zou kunnen komen door mijn haarstructuur, dus ik probeerde de bevestiging op mijn zus, die heel fijn en weinig haar in boblengte heeft. Het resultaat was belabberd, echt belabberd. Na een half uur was er absoluut niets meer over van haar krullen.

Vers gestyled ziet het er mooi uit, het haar glanst intensief omdat er minder warmte wordt gebruikt dan bij andere apparaten. Maar op de lange termijn ben ik teleurgesteld in het resultaat en dat met een toestel van 500€.
Maar bij Instagram schreven sommige mensen me dat het goed voor hen werkt.

De uiteinden zijn gestileerd met de 40mm lange bevestiging.

Evaluatie: Het haar moet het juiste vochtgehalte hebben en in vele secties worden verdeeld. Dit kost tijd en maakt de toepassing met grote hoeveelheden haar complex en ook lang. Je moet het juiste haar hebben, de perfecte vochtigheid en techniek. Ik vind dit in zijn geheel te uitgebreid. Als je echt idiote krullen wilt maken, moet je eens naar mijn favoriet kijken.

Conclusie Dyson Airwrap

Met alle negatieve punten zou men kunnen neigen naar een duidelijk “nee” voor een koopadvies, wat ik ook doe. Maar ik gebruik de afzonderlijke onderdelen wel regelmatig, vooral de volumeborstel of het gladmakende opzetstuk.

Maar in plaats van een Dyson Airwrap kunt u de individuele apparaten zoals een stijltang, volumeborstel, krultang kopen en u zult uiteindelijk goedkoper wegkomen. Maar wie een alles-in-één apparaat wil hebben, speciaal voor volume, zacht gladstrijken of een haardroger, kan er naar kijken.

Gewoon leuk om te hebben, maar absoluut geen must-have! Kijk uit voor Black Friday kortingen, dan is het niet zo duur. Het apparaat heeft immers een goede doorverkoopwaarde als het voor u een flop zou zijn.
Bekijk zoveel mogelijk video’s, denk er goed over na of en hoeveel van de essays je echt gaat gebruiken of dat één enkel apparaat niet genoeg is.

Werking

Hoe werkt de Dyson Airwrap

De dyson airwrap werkt heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken, de schakelaar om te zetten en ongeveer 12 minuten te wachten. Als je haar klaar is met zich om de warmtekamer te wikkelen, rest je niets anders dan op een knop bovenop het apparaat te drukken en een “ahhh!” te laten horen als de hete lucht door je lokken schiet en je ochtendroutine tot slechts één reduceert.

Voordelen

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Dyson Airwrap

De Dyson Airwrap biedt veel voordelen, zoals een ingebouwde warmtekamer. Hij is heel klein, zodat hij weinig ruimte in je badkamer inneemt en het snoer wikkelt zich om zodat het niet in de knoop raakt of door huisdieren verpest wordt als je het niet gebruikt.

Prijs

Voor wie is het en hoeveel kost het?

De kosten van de dyson airwrap zijn vrij hoog in vergelijking met andere haarstylingsapparaten. Het kost iets meer dan €200 dollar en is bedoeld voor mensen die hun ochtendroutine sneller willen laten verlopen.

Klantenervaring

Wat zeggen klanten over de Dyson airwrap?

Klanten beoordelen de Dyson Airwrap met een vijf op vijf. Ze vinden het heerlijk dat hij in minder dan 20 seconden opwarmt en geen hete plekken heeft, zelfs niet bij langdurig gebruik. De gemiddelde waardering is extreem hoog, en daarom werd het door het tijdschrift Good Housekeeping uitgeroepen tot het “beste haarstylingshulpmiddel”.

Waar te koop

Waar kan ik er een kopen en welke kleuren zijn er

Je kunt de Dyson Airwrap kopen bij meerdere online winkels, waaronder Bol.com en amazon.nl. De Dyson Airwrap is er in twee kleuren: wit of zwart

Dyson Airwrap Review & Aanbiedingen(2021)
Dyson Airwrap Review & Aanbiedingen(2021)
€499,00
PrijsKenner
Logo
Enable registration in settings - general