Bobcat Miner 300 Review en Aanbiedingen (2022)

De Bobcat Miner 300 is een ultra-efficiënte HNT miner hotspot die compatibel is met de Helium LongFi architectuur, die het toonaangevende draadloze LoRaWAN protocol combineert met Helium Blockchain technologie. Het ultralage stroomverbruik van het apparaat van 5W en het signaalbereik van 10+ mijl bieden verbinding met tienduizenden LoRaWAN eindknooppunten. Bovendien maakt het lage stroomverbruik van de Bobcat Miner 300 het mogelijk hem overal te gebruiken, van gebouwen tot afgelegen locaties

Radiozender bobcat miner 300

Een miner is geen krachtig apparaat tenzij het een radiozender heeft. Als je een mijnwerker wilt gebruiken, moet je hem in de buurt van een radiotoren plaatsen. Dit verhoogt echter niet het vermogen van je miner. Een radiotoren verhoogt de hoogte van je miner en helpt je signalen verder te ontvangen en uit te zenden. Om de beloning te maximaliseren moet je de miner naast een toren plaatsen.

Bobcat Miner

Geïntegreerde LoRaWAN pakket-doorstuurder

Als je in de markt bent voor een nieuwe mijnbouwmachine, kun je een geïntegreerde LoRaWAN pakket-doorstuurder overwegen. Deze kleine apparaten zijn heel geschikt voor kleine gebieden en kunnen je op afstand toegang geven tot je machine. Deze apparaten zijn in staat verbinding te maken met het Internet en gegevens op te slaan, en veel ervan zijn al geïntegreerd met populaire cloud computing software. De FinestraMiner is een populaire optie omdat je hiermee je machine op afstand kunt resetten, herstarten en synchroniseren. Ook kun je je toestel op afstand synchroniseren met een Bluetooth verbinding en kun je je beloningsinformatie van de afgelopen dag, 14 dagen, of 30 dagen bekijken.

De Bobcat Miner 300 is een IoT hotspot apparaat dat het toonaangevende draadloze longFi protocol combineert met helium blockchain technologie. Het heeft een ultralaag stroomverbruik van 5W en werkt bij een signaalsterkte tussen 920-925 MHz. De Bobcat Miner 300 is compatibel met een grote verscheidenheid aan LongFi apparaten en ondersteunt de AS923-1 frequentie.

De Bobcat Miner 300 is uitgerust met een geïntegreerde LoRaWAN pakket-doorstuurder. Hij is compatibel met Helium firmware, die om de zeven of acht uur PT firmware-updates uitduwt. De nieuwste versie van deze miner, de Helium 2021, vereist het opnieuw branden van het originele image van de Micro SD kaart. De miner kan dan beginnen te delven en de geïntegreerde LoRaWAN pakket-doorstuurder gebruiken om met de buitenwereld te communiceren.

Je kunt gemakkelijk een geïntegreerde LoRaWAN pakket-doorstuurder installeren op een Bobcat miner 300 door een paar eenvoudige stappen te volgen. Eerst moet je een frequentie kiezen voor je systeem. 915 MHz is de meest geschikte frequentie voor de USA, Canada, Nieuw Zeeland, Zuid Amerika, en Azië. Als je netwerk een andere frequentie gebruikt, kun je een andere frequentie kiezen.

Eenmaal geïnstalleerd heb je een Wi-Fi toegangspunt nodig. Afhankelijk van het netwerk dat je kiest, kun je ook controleren of je router 4 GHz ondersteunt. Als je router dat niet doet, moet je een Wi-Fi access point kopen met ondersteuning voor 4 GHz. De prijs van HNT was immers halverwege 2020 nog maar $ 0,50 en de prijs van HNT gaat van daaruit alleen maar omhoog.

Daarna kun je een geïntegreerde LoRaWAN pakket-doorstuurder gebruiken met een Helium Netwerk om tokens te verdienen. De Helium Network Token (HNT) is een eigen cryptocurrency die deelnemers aan het netwerk zal belonen. Het apparaat zal ook dekking geven voor honderden vierkante kilometers. Intussen is het bedrijf van plan een wereldwijd draadloos netwerk op te bouwen met twee ruileenheden, de Helium Network Token (HNT) en Data Credits.

Rockchip PX30 van industriële kwaliteit

De nieuwe Bobcat Miner 300 is een zeer efficiënt, HNT-compatibel miner hotspot toestel. Het heeft een ingebouwde 64-GB eMMC flash en het Helium LongFi draadloze protocol. Deze technologie combineert het toonaangevende draadloze LoRaWAN protocol met helium blockchain technologie. Een ingezette Bobcat Miner 300 kan tot honderd vierkante kilometer bestrijken met een indrukwekkend signaalbereik. Het apparaat wordt binnen vijf werkdagen verzonden als je volledig betaald hebt.

De Rockchip PX30 chip van industriële kwaliteit die de Bobcat Miner 300 aandrijft garandeert een betrouwbare en langdurige werking. De processor is ontworpen voor high-end commerciële toepassingen. Dit garandeert onovertroffen betrouwbaarheid, en je krijgt directe ondersteuning van de fabrikant. De Bobcat Miner 300 gebruikt een verbeterde 4-dbi antenne om 150% meer bereik te bieden dan andere Helium HNT mijnwerkers voor binnengebruik.

PrijsKenner
Logo
Enable registration in settings - general