Beste Soundbar: Review & Aanbieding (september 2022)

Voordelen
Nadelen
 
Beste soundbar
Samsung HW-Q950T - Soundbar met subwoofer en achterspeakers - Zwart prijskenner
HW-Q950T
Samsung
Beste aanbiedingsprijs:
Bekijk op Bol.com
Voordelen
Fantastisch geluid

Hele set: speakers, soundbar en subwoofer

Perfect voor een home-cinema
Nadelen
Beperkte aanpassingsmogelijkheden
Beste 5.1 soundbar
SONOS Arc zwart prijskenner
ARC
Sonos
Beste aanbiedingsprijs:
Bekijk op Mediamarkt.nl
Voordelen
Dolby atmos zorgt voor de ultieme geluidservaring

Bevat een ingebouwde Google Assistent

Met Trueplay pas je het geluid aan je omgeving aan
Nadelen
Geen bluetooth inbegrepen
beste budget soundbar
Bose TV Speaker - Soundbar - Zwart prijskenner
TV Speaker
Bose
Beste aanbiedingsprijs:
Bekijk op Bol.com
Voordelen
Nadelen

Soundbars zijn een steeds populairder audiosysteem voor thuisbioscopen, omdat ze helpen bij plaatsgebrek, een betere geluidskwaliteit bieden (dankzij hoogwaardige digitale signaalverwerking) en vaak betaalbaarder zijn. Je vindt veel verschillende modellen op de markt – sommige zijn speciaal ontworpen om Dolby’s Atmos surround sound formaat te ondersteunen, andere zijn ontworpen voor oud geluid.

Als je thuis veel TV kijkt of vaak naar muziek luistert, wil je iets dat goed klinkt en compatibel is met je bestaande apparatuur, of je het nu op je smart TV wilt aansluiten of liever rechtstreeks vanaf je smartphone streamt.

We hebben meer dan 100 soundbars getest, en hieronder vind je de beste soundbars om te kopen.

Beste Soundbar: Samsung HW-Q950T

De Samsung HW-Q950T is het beste model dat we voor soundbars getest hebben. Dit high-end 9.1.4 model wordt geleverd met een speciale subwoofer en twee discrete satelliet luidsprekers, die een indrukwekkende zintuiglijke ervaring bieden voor een meeslepende surround prestatie. Hij ondersteunt ook Dolby Atmos en DTS:X inhoud,

Deze luidspreker biedt een zeer neutraal, evenwichtig klankprofiel dat geschikt is voor het beluisteren van vele soorten audio-inhoud. Een grafische EQ en voorinstellingen zijn beschikbaar om je te helpen het geluid meer naar je zin aan te passen, maar hij levert ook zeer goede prestaties op het geluidstoneel, zodat je je vanuit alle hoeken in je audio ondergedompeld kunt voelen.

De Samsung HW-Q950T soundbar is geweldig om naar muziek te luisteren, films of TV-programma’s te bekijken. Hij heeft een kamercorrectiefunctie, maar beschikt nog niet over de volgende generatie; we werken deze recensie bij als hij beter presteert dan zijn voorganger.

Beste 5.1 Soundbar: Sonos Arc met Subwoofer

De Sonos Arc met Sub + One SL Speakers is de beste 5.1 soundbar die door onze testers getest werd. Hij bevat een speciale subwoofer en twee satellietluidsprekers, die de luisteraars onderdompelen in hun audio-inhoud. Het luidsprekersysteem heeft ook een indrukwekkende surround prestatie, en ondersteunt Dolby Atmos inhoud.

Het wordt geleverd met een ruimtecorrectiefunctie die het geluid automatisch aanpast aan de akoestische kenmerken van de thuisbioscoop. Met deze functie ingeschakeld heeft het een neutraal klankprofiel dat geschikt is om naar veel audio-inhoud te luisteren. Hij heeft een speciaal middenkanaal en dialoogversterking om stemmen helder en nauwkeurig te laten klinken. Het geluidsbeeld wordt als open en ruim ervaren, maar er zijn wat compressie artefacten bij maximaal volume.

Deze goed gebouwde soundbar biedt veelzijdige prestaties en een geweldig surround-gevoel. Je kunt de bar, sub, en satellieten afzonderlijk kopen om ze aan elkaar te koppelen. Daardoor kan het echter moeilijk zijn om op dit moment het volledige pakket in voorraad te vinden; helaas ontbreken grafische EQ’s en heeft hij niet veel functies voor geluidsverbetering.

Beste Standalone Soundbar: Sennheiser AMBEO Soundbar

Onze top standalone soundbar is de Sennheiser AMBEO Soundbar. Dit 5.1.4 model wordt geleverd met 13 luidsprekers om een meeslepende luisterervaring te bieden aan iedereen die een standalone bar voor zijn audiosysteem wil. Hij kan ook heel luid worden zonder compressie, wat hem een uitstekende keuze maakt voor feestjes en bijeenkomsten waar ieders oren gespannen zullen zijn van het luid horen van hoge volumes als ze zich buiten hun comfortzone bevinden.

Out-of-the-box reproduceert hij duidelijke vocalen en lead instrumenten dankzij zijn evenwichtige midden- en hoge tonen bereik. Het heeft ook een kamercorrectiefunctie die het geluid optimaliseert volgens de kenmerkende akoestiek van je kamer, zodat je de geluidsweergave aan je eigen smaak kunt aanpassen.

De vormgeving van dit systeem mist lage tonen, zodat het moeite heeft met de weergave van lage tonen. Hij is zwaar en hoog, wat de onderkant van je scherm kan blokkeren als je een TV/AV standaard van vreemde afmetingen hebt. De veelzijdigheid in prestaties over het geheel wordt mooi gecompenseerd door het niet hoeven configureren van verschillende luidsprekers of een subwoofer.

Beste Budget Soundbar: Bose TV Luidspreker

De beste soundbar als je een krap budget hebt is de Bose TV luidspreker soundbar. Hij is betaalbaar en heeft een strak, modern ontwerp. Er worden geen andere accessoires bij geleverd.

De Bose TV luidspreker soundbar geeft een uitstekende geluidskwaliteit voor zijn formaat, dankzij de nauwkeurige weergave van de midden- en hoge tonen. De lage tonen zijn bij dit model niet zo prominent aanwezig, maar ze zijn er nog wel als je ze nodig hebt, met diepe lage tonen die zelfs in kleinere kamers hoorbaar zijn. De audio output van bedrade bronnen zoals Blu-ray spelers of spelconsoles komt helder door zonder enige statische storing. We beoordelen de bose TV luidspreker soundbar als de beste budget soundbar omdat hij veel waar biedt voor zijn prijs.

Beste Soundbar Aanbiedingen (september 2022)

2
Sonos Arc - Soundbar - Wit
Recommended
BUY NOW Bol.com
9.9
3
Bose TV Speaker - Soundbar - Zwart
9.5
4
Bose tv Speaker
9.5
5
Samsung HW-Q950T/XN
9.5
6
Sonos Arc Zwart
9.5
7
Bose TV Speaker
9.5
9
SONOS Arc zwart
BUY NOW Mediamarkt.nl
9.4
10
BOSE TV Speaker
BUY NOW Mediamarkt.nl
9.4
12
TV Speaker
BUY NOW Wehkamp.nl
9

PrijsKenner
Logo
Enable registration in settings - general