Beste Plantenhanger: Review & Aanbiedingen (september 2022)

Voordelen
Nadelen
 
Beste Plantenhanger
Umbra Triflora Hangende Bloempotten prijskenner
Triflora
Umbra
Beste aanbiedingsprijs:
Bekijk op Fonq.nl
Voordelen
Nadelen
Beste Design
plantenhanger prijskenner
Plantenhanger
Macramé
Beste aanbiedingsprijs:
Bekijk op Wehkamp.nl
Voordelen
Nadelen
beste budget soundbar
Hangende Bloempot
Macramé
Voordelen
Nadelen

Hangende planten zijn een geweldige manier om leven en kleur in je huis of kantoor te brengen. Maar de juiste opgehangen planten kunnen duur zijn! En als je net als ik bent, dan heb je misschien niet dat perfecte plekje in je woning voor een dure plantenhanger. Gelukkig zijn er genoeg goedkope alternatieven. Ik laat je een paar van mijn favorieten zien en vertel je hoe ze werken!

Wat is een plantenhanger en waarom heb ik er een nodig

Plantenhangers (ook wel plantenhaken of plantenhouders genoemd) worden gebruikt om je lievelingsplant aan op te hangen. Planten ophangen is een geweldige manier om leven en kleur in je huis of kantoor te brengen, vooral als je in een stedelijke omgeving woont waar nog niet veel groen te zien is! Maar soms heb je geen handige plek voor zo’n dure plantenhanger met alle toeters en bellen. Gelukkig zijn er genoeg goedkope alternatieven. En ze werken eigenlijk net zo goed!

Waarom zou ik een plantenhanger kopen?

De belangrijkste reden om een plantenhanger te gebruiken is gewoon zodat je plant voldoende licht kan krijgen. Veel kamerplanten hebben elke dag wat direct zonlicht nodig, maar het is niet altijd mogelijk om ze dat licht te geven. Plantenhangers zijn dus een prima oplossing!

Plantenhangers zijn ook erg handig als je in je huis of kantoor weinig ruimte hebt voor plantenpotten. In het algemeen nemen plantenhangers helemaal niet veel plaats in, dus ze maken wat van die kostbare vloerruimte vrij die je kunt gebruiken zoals je wilt! En plantenhangers kunnen bijna overal gebruikt worden; op een plank, hangend aan het plafond, of zelfs rustend op een eigenlijke bloempot (hoewel je voor dat laatste haken nodig hebt met ongeveer driemaal de stevigheid van andere haken)

Wat moet ik in een plantenhouder zoeken?

Het eerste wat je moet overwegen is wat voor soort plantenhouder je zoekt. Sommige plantenhaken, plantenhouders, plantenhaken of plantenhangers zijn speciaal voor bepaalde soorten planten gemaakt. Sommige plantenhouders hebben bijvoorbeeld aan het ene uiteinde een haak, terwijl het andere uiteinde dunne steunen heeft die in de grond zitten. Deze plantenhaken werken meestal het best met rond-vormige planten zoals philodendrons of pothos (of zelfs meerdere kleinere planten zoals bloemen). Andere plantenhouders hebben maar één centrale haak die sterk genoeg is om grotere plantenpotten vast te houden.

Bij het kiezen van een plantenhouder moet je ook bedenken hoeveel licht je plant nodig heeft en of hij ook iets nodig heeft om zijn stam te ondersteunen. Bedenk ook wat voor soort pot je gaat gebruiken; sommige plantenpotten zijn breder dan andere – zorg dus dat je daarmee rekening houdt bij je aankoop van een plantenhouder!

Wat zijn de beste plantenhouders?

Nu mijn favoriete plantenhaken – kijk eens naar deze geweldige plantenhangers om planten aan elk oppervlak op te hangen, ook zonder pot of plant erin. Deze plantenhaken geven je veel ruimte om kleine of grote planten op te hangen, en ze zijn zo stevig dat je ze zelfs als muurdecoratie kunt gebruiken (of gewoon het hele jaar door laten hangen)! Door hun unieke vorm kun je ze ook gemakkelijk aan bijna elk oppervlak in je huis of kantoor vasthaken. En ik hou van de flexibiliteit van hun ontwerp; dit type plantenhaak is gemaakt voor kransen, palen, dressoirs, en meer!

Andere goede plantenhangers

Deze plantenhangers zijn populair bij plantenliefhebbers omdat ze heel stevig zijn en plantenpotten van alle vormen en maten kunnen ophouden. Ze zijn er ook met een bladvormig plantenpotontwerp dat je plantenhanger wat charme geeft! Hoewel ik persoonlijk de voorkeur geef aan effen metalen plantenhouders, zijn deze misschien iets voor jou als je van het plantenhouder-ontwerp houdt.

Wat zijn de beste plantenhangers om te kopen?

Deze plantenhanger is een betaalbare optie die goed is om kleinere planten in aarde of water te houden. Behalve het bouw-het-zelf aspect heeft hij weinig mogelijkheden – maar die eenvoudige mogelijkheden maken hem tot een van mijn favoriete plantenhouders die er zijn! Je krijgt vijf haken, 40 schroeven (20 grote + 20 kleine), een lange schroevendraaier, en gedetailleerde instructies over hoe je de plantenhanger kunt bouwen. De haken zijn gemaakt om op de planthoudervoet te draaien, zodat je je plant gemakkelijk kunt neerzetten waar je maar wilt – zorg er alleen voor dat de bloempot groot genoeg is voor de haak (de plantenhanger past op standaard maten bloempotten).

Wat is een goede plaats om plantenhouders te vinden?

Deze plantenhouders zijn een betere optie als je grotere planten hebt of iets nodig hebt om een enkele grote plant op te houden. Ze zijn ook iets duurder dan sommige van mijn andere aanbevelingen, maar zeker de moeite waard! Ik ben ook dol op het ontwerp van deze plantenhaken; ze zien eruit als iets uit een modern woontijdschrift en zullen echt elke plant in stijl tot zijn recht laten komen! En ik hou ervan hoe flexibel ze te gebruiken zijn, want je kunt ze ondersteboven, opzij, of op de gewone plantenhouder manier gebruiken.

Beste Plantenhanger Aanbiedingen (september 2022)

PrijsKenner
Logo
Enable registration in settings - general