Beste Gas BBQ van 2021!

Gas bbqs staan bekend om hun gemak en gebruiksgemak, maar ze zijn ook erg handig in de keuken. Dat betekent dat je je vlees op hoge hitte kunt dichtschroeien, wat cruciaal is als het gaat om het bereiden van kwaliteitsvoedsel. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven–mensen koken graag met gasgrills omdat ze gemakkelijk in gebruik zijn, en je er geen houtsnippers of houtskool aan hoeft toe te voegen. Gas barbecues zijn perfect voor wie iets handigers wil dan een traditionele bbq grill. Wat is de beste gas bbq? We hebben hieronder 5 van onze favorieten onderzocht en geïdentificeerd!

Wat is de Beste Gas BBQ?

Weber Spirit E-310

De Weber is een instapmodel gas bbq op propaan (hij heeft 2 kookzones – een 10″ en een 22,5″). Hij is niet in winkels verkrijgbaar, dus koop er zeker een via het internet of bij je plaatselijke winkelier (i.e., Home Depot) als je er een wilt kopen. We vonden het prettig dat er een geïntegreerde elektronische ontsteking was om de toestellen met slechts twee snelle drukken op de knop aan te steken als ze eenmaal aan staan, terwijl bij andere gasgrills het handmatig in werking stellen van elektroden op verschillende plaatsen rond het kookgedeelte nodig is. Dat lijkt muggenziften, tot je beseft hoe omslachtig of tijdrovend deze extra taak kan zijn bij gebruik van een groter grill-apparaat! Het enige minpunt lijkt de kostprijs te zijn…gezien het feit dat het gemaakt wordt door een firma als Weber, moeten we zeggen dat we verwacht hadden dat het betaalbaarder zou zijn.

Pluspunten:

Goede starters bbq – lagere prijsklasse; elektronische ontsteking betekent minder handmatig uit elkaar halen en bewerken van elk van de elektroden rond het kookoppervlak; groot kookoppervlak voor zo’n compact toestel (10″ plus 22,5″).

Kwaliteitsopmerkingen:

De afneembare roosters zijn van roestvast staal en worden geleverd met hun eigen zijtafeltjes die aan weerszijden van de buitenkant van het toestel kunnen worden bevestigd – leuke designtoets! De verf is bestand tegen hoge temperaturen (600 graden F), dus je zou je geen zorgen moeten maken over verbleken of afbladderen na verloop van tijd. Vermeldingen op websites geven aan dat deze grill

Char-Broil Performance TRU infrarood gas bbq

De Char-Broil Performance TRU Infrarood Gas Bbq is een geweldige optie voor iedereen die zijn buitenruimte nog aangenamer wil maken. Deze gasgrill heeft infrarood kooktechnologie die dezelfde consistentie en vlammigheid levert die je ervaart bij het grillen op houtskool. Het ontwerp omvat ook porseleinen verf die bestand is tegen hoge hitte en branders van 450 graden waarmee je elk vleesgerecht kunt dichtschroeien, grillen of bakken. Er zijn 3 roestvast stalen lekbakken om je grill in topconditie te houden en vetophopingen vrijwel te voorkomen! Gooi een IPT360 gradenkeerder in je karretje zodat je nooit meer een te gare biefstuk hebt!

Hoogtepunten:

Beste grill voor wie de voorkeur geeft aan infrarood koken; dubbele branders waarmee je de warmte op verschillende delen van het kookoppervlak kunt instellen (d.w.z. heter aan de ene kant en koeler aan de andere); porseleinen verf is bestand tegen hoge temperaturen (600 graden F) Kwaliteits Opmerkingen : De roestvast stalen branderroosters zijn niet uitneembaar – dit maakt het schoonmaken iets moeilijker, maar het helpt ook voorkomen dat er voedsel doorvalt in je vuurkist, zoals bij sommige grills kan gebeuren. De propaantank berg je handig op in zijn eigen compartiment onder het toestel, dus je hoeft je geen zorgen te maken om hem na elk gebruik elders op te bergen! We hadden graag een ingebouwde thermometer gezien, maar dat is het enige grote minpunt.

Napoleon Prestige GBS1000A Hoogrendement 3-pits gasgrill

Deze eersteklas gasgrill, gemaakt door een firma die de meest brandstofefficiënte kookoppervlakken op de markt heeft, is speciaal ontworpen om geen opvlammingen te hebben en gelijkmatige verhitting te geven. De infrarood kookplaten zijn geschikt voor het dichtschroeien, grillen of bakken van elk vleesgerecht – en ze zijn ook nog betaalbaar! Zoals bij andere Napoleon producten kun je ook van deze elektrische startgrill altijd een stevige constructie verwachten. Blijf bij bewezen kwaliteit met ingebouwde thermometer.

Hoogtepunten :

Beste grill voor wie op propaan/gasverbruik wil besparen; infrarood kooktechnologie is efficiënter dan traditionele grillmethoden; roestvast stalen branders en roosters zijn gemakkelijk schoon te maken zonder dat er voedsel doorvalt op de vuurkist (zoals bij sommige grills wel kan gebeuren) Kwaliteit Opmerkingen : De Napoleon Prestige GBS1000A High Performance 3 Burner Gas Grill heeft een relatief hoge prijs, maar we zouden niet zeggen dat hij echt gericht is op beginnende kopers. Hij is ontworpen voor mensen die al eerder een eigen gasgrill bezaten en de volgende stap hogerop willen zetten! We hadden graag een ingebouwde thermometer gezien, maar dat is dan ook het enige minpuntje.

Weber 51002001

De Weber 51002001 is onze keuze voor bezitters van een eerste grill. Deze gasgrill heeft een porseleinen afwerklaag, die bestand is tegen hoge hitte zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij na verloop van tijd verkleurt of afschilfert. De kookoppervlakken zijn gemaakt van gietijzeren roosters die niet kromtrekken zoals stalen en aluminium tegenhangers. De gerichte luchttechnologie verdeelt de hitte gelijkmatig over het gerecht voor een betere schroei en voorkomt branderigheid). Het is ook een van de meest betaalbare op onze lijst!

Productbeoordeling:

De Weber 51002001 propaangasgrill is een slimme investering voor gezinnen die net met hun buitenruimte beginnen, met zijn cirkelvormig ontwerp en ontstekingssysteem (je hoeft niet elke elektrode apart met de hand aan te steken), wat minder werk betekent dan de concurrentie voor een lagere prijs. Plus Weber is een merk dat iedereen kent en vertrouwt, met honderden buitenkookartikelen in de aanbieding. De porseleinen afwerklaag is bestand tegen hoge hitte zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij na verloop van tijd verbleekt of afschilfert. De gietijzeren roosters trekken niet krom zoals stalen en aluminium tegenhangers plus ze zijn gemakkelijker schoon te maken!

De High Performance Grill2000-S (HPG2s) maakt gebruik van Webers gepatenteerde gasontstekingssysteem, waarmee je eenvoudig een knop indrukt in plaats van elke elektrode op je grill afzonderlijk te moeten aansteken, zodat je elke keer weer gemakkelijk kunt beginnen. Hij heeft ook genoeg ruimte voor 4 hamburgers tegelijk – perfect als je de familiemenigte te eten geeft!

MakTex 2-pits gas bbq grill met zijtafels inklapbaar en in hoogte verstelbaar

De MakTex 2-pits gas bbq grill met bijzettafeltjes is onze eerste stap omhoog in prijs-punt vanaf de Napoleon Prestige GBS1000A High Performance 3 Burner Gas Grill. Het kookoppervlak van 535 vierkante centimeter maakt hem geschikt voor het bereiden van voedsel op grote schaal of als je gewoon wilt kijken hoe je gegrilde hamburgers gaar worden zonder dat ze elkaar raken. De roestvast stalen branderroosters zijn niet uitneembaar–dit maakt het schoonmaken iets moeilijker, maar het helpt ook voorkomen dat er voedsel doorvalt in je vuurkist zoals bij sommige grills kan gebeuren. Hij is gemaakt van hetzelfde aluminium materiaal, dus hoewel hij sterk en duurzaam is, moet je niet verwachten dat zijn ontwerp eeuwig meegaat (vooral omdat wanneer hij plat tegen zichzelf gevouwen is, er niet veel steun is om beschadiging te voorkomen). Zijn enige nadeel is dat hij maar 2 branders heeft, wat betekent dat koken gewoon niet zo snel kan gebeuren.

Productbeoordeling:

De MakTex 2 pits gas bbq grill maakt zijn belofte van efficiëntie en duurzaamheid waar. Twee roestvaststalen branders leveren een vermogen van 7500 BTU, wat je de kracht geeft om je maaltijden gemakkelijk gaar te krijgen met weinig opvlammingen of ongelijkmatige verhittingsproblemen. De roosters zijn gemaakt van aluminium, wat betekent dat ze zowel sterk als licht zijn!

Daardoor is hij gemakkelijk over het terras te verplaatsen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadiging van je terras of gazon – til hem gewoon op en zet hem neer waar je hem hebben wilt! Het grote kookoppervlak geeft je ruimte voor veel eten bij het entertainen of gewoon koken voor het gezin, wat handig is in het weekend als iedereen thuis is.

Het nadeel van deze grill is dat hij geen ingebouwde thermometer heeft, dus je zult op je eigen bbq thermometer moeten vertrouwen om zeker te zijn dat alles veilig en correct gaar wordt. Hij heeft ook maar 2 branders, wat betekent dat je niet zo snel of gemakkelijk kunt koken als op sommige grills met 3 of 4 branders. Maar als je iets eenvoudigs en betrouwbaars zoekt, levert de MakTex 2 pits gas bbq grill het!

PrijsKenner
Logo
Enable registration in settings - general